English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Heineken, prima multinationala care promoveaza in Romania insemnele Tinutului Secuiesc si tricolorul maghiar

30/04/2020 15:12

Inchinam in aceasta zi un pahar de bere in cinstea tuturor actorilor de pe scena noastra politica. Prin prestatia lor tragicomica in deplorabilul spectacol jucat in Parlamentul Romaniei ne-au facut sa uitam – chiar si pentru doua zile – de perfidul virus.

 

Pentru ei, dar si pentru ministrul agriculturii, cel care, in plina stare de urgenta ne recomanda* sa mergem din magazin in magazin pana gasim produse romanesti, deschidem astazi o bere romaneasca, produsa in Harghita, la Miercurea Ciuc, de Heineken Romania. O reteta originala pe al carui ambalaj regasim insemnele Tinutului Secuiesc alaturi de tricolorul maghiar. Egészségére!

 

 


*„Fiecare dintre noi, care suntem cu adevarat ingrijorati si care vrem sa facem cu adevarat ceva, trebuie sa mergem sa cautam doar produse romanesti. Daca nu gasim in magazinul X, mergem in magazinul Y, pana gasim produse romanesti. Iar acasa, la copii, si la scoala sa le spunem sa cumpere si sa consume doar produse romanesti. Eu va asigur ca in cateva luni, toate magazinele vor cauta sa aiba pe rafturi produse romanesti”. Adrian Oros, Ministrul Agriculturii.

 


Toate actualitatile