English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Fulga, un brand care sustine producatorii francezi de lapte

20/08/2018 10:44

Nu credem ca cineva s-a gandit vreodata, ca peste ani, brandul Fulga va deveni un brand „made in France”. Iata insa ca si aici resimtim din plin efectul globalizarii. Dupa episodul croat, cu budinca din lapte lansata special sa contracareze ascensiunea celebrei Paula de la Dr.Oetker, grupul Lactalis ne ofera un nou exemplu me-too, intr-o strategie ce se pliaza perfect pe trendul deschis de Danone. Ne asteptam asadar la o batalie surda intre cei doi giganti, in vizorul lor intrand nu doar spatiile de raft din marile magazine ci si consumatorul roman, prea putin atent la detalii.

 

Extinderea sortimentala operata de grupul Lactalis aduce sub brandul Fulga doua linii de produse, ambele copii dupa branduri celebre existente deja pe piata romaneasca. Elementul de noutate paleste din start iar valoarea adaugata lipseste cu desavarsire. Cat despre produse, acestea nu impresioneaza, retetele lor avand la baza coloranti si aditivi alimentari precum guma de guar sau caragenan, mult zahar dar si lapte praft.

 

Includerea in portofoliul brandului Fulga a unor produse fabricate in Franta confirma odata in plus transformarea Romaniei intr-o piata de consum. Si nu este exclus ca laptele praf aflat acum in retetele noilor produse sa aiba pe undeva si o origine romaneasca, fiind probabil colectat pe un pret de nimic din bogatul bazin al Apusenilor. Dintr-un lider de piata, Albalact, compania care cucerit inimile romanilor, tinde sa se transforme incet intr-un distribuitor al propriilor sale branduri, produse acum in fabricile Lactalis din tari precum Croatia sau Franta.

 

 

Nota brandprivat.ro – Ultimele lansari Lactalis sub brandul Fulga sunt produse in Franta, in fabricile din Lisieux – Normandia (branzica proaspata de vaci cu arome de fructe) - si Andrezieux - zona Loirei (iaurtul de baut cu arome de fructe).

  • Fulga Branzica proaspata de vaci cu aroma de capsune, 4x50g
  • Fulga Branzica proaspata de vaci cu aroma de mere si pere, 4x50g
  • Fulga Branzica proaspata de vaci cu aroma de caise, 4x50g
  • Fulga Iaurt de baut cu aroma de piersici si caise, 4x90g
  • Fulga Iaurt de baut cu aroma de capsune, 4x90g
  • Fulga Iaurt de baut cu aroma de capsune si banane, 4x90g

 

 


Toate actualitatile