English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

„Fara gluten”, o certificare pe care managerii Podravka nu dau doi bani (I)

15/03/2021 11:49

Cum poate obtine un producator o certificare „fara gluten”? Daca ar fi sa ne luam dupa managerii Podravka, lucrurile sunt mai simple decat par. E suficient doar sa imprimi pe eticheta sau ambalajul produsului respectivul text si treaba e rezolvata. Cat despre efectele colaterale pe care prezenta glutenului le poate produce asupra unui celiac, acestea se pare ca nu mai interesaza pe nimeni. Cel putin nu in cadrul companiei Podravka.

 

 

Potrivit informatiilor tiparite pe bax, ajvarul Podravka ar trebui sa fie un produs „fara gluten”. Informatia insa NU apare si pe eticheta produsului semn ca intr-adevar, produsul nu este unul sigur pentru celiaci.

Nu stim cum a trecut acest produs de ochiul vigilent al buyerului Kaufland in conditiile in care la listarea oricarui articol producatorii trebuie sa prezinte si ambalajul colectiv. Dilema este cu atat mai mare cu cat Kaufland este astazi distribuitorul oficial al produselor Podravka in Republica Moldova.

 

Nota brandprivat.ro - Normal, o astfel de eroare duce la retragerea produsului din piata. Dar mai putem oare vorbi de normalitate?

 

Va recomandam sa cititi si:

Contin sau nu gluten iaurturile siggi’s? - 09/12/2020

Pralinele Mozart revin pe rafturile Lidl. In continuare mentiunea “fara gluten” apare doar in limba romana - 10/02/2021

 

 

 


Toate actualitatile