English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Eugenia salveaza Romania  

13/04/2020 08:21

Eugenia, biscuitii emblema pentru perioada socialista sunt chemati inca odata sa salveze nu doar economia nationala ci si existenta romanilor. Ordonanta militara numarul 8 este cat se poate de clara: Eugenia nu se mai exporta ci ramane in tara. Privita de jos, de la nivelul nostru de simpli muritori, decizia guvernantilor poate starni indignare si zambete. De ce sa interzici la export un produs care a rezistat eroic mai bine de cinci decenii? Posibil ca cei din varful piramidei sa aiba o imagine mult mai complexa, bazata pe informatii la care noi, cu siguranta nu avem acces. Poate tocmai de accea agentia Bloomberg a tras un semnal, decizia Romaniei fiind privita ca o premiera in spatiul Uniunii Europene.

Convinsi ca si actuali guvernanti – aidoma tuturor celor care ne-au condus in ultimii 30 de ani – nu ne vor decat binele, nu ne ramane decat sa privim cu ingrijorare spre viitor. Se va confrunta oare economia Romaniei cu probleme insurmontabile in urmatoarele luni? Este cazul sa incepem sa strangem de acum cureaua si sa ne multumim cat de curand doar cu o simpla si banala Eugenie?

 

 

Nota brandprivat.ro – Ironie a soartei, dar spotul Eugenia, reclamat in urma cu ani de parinti pentru tenta sa erotica s-ar putea sa ascunda si un sambure de adevar, un biscuite fiind iata, suficient nu doar pentru una ci pentru doua persoane.

 


Toate actualitatile