English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Editia limitata Ciucas Oktoberfest ajunge in retailul modern. Ce ingrediente ascunde noua reteta?

12/09/2018 12:23

Incet, editia limitata Ciucas Oktoberfest ajunge in retailul modern. Mult prea incet daca ar fi sa tinem cont de valoarea brandului in sine. Cauzele posibile pentru aceasta lansare lenta ar putea tine de producator dar si de retaileri:

  • Stocuri insuficiente la producator
  • Retinerea buyerilor in fata noului produs. Oktoberfest puncteaza practic o perioada limitata in timp, nefiind exclus ca stocurile ramase dupa respectiva perioada sa nu mai aiba vanzare
  • Spatiul de raft limitat. Marile magazine sunt destul de rigide cand vine vorba de listarea unor noi articole, in multe cazuri planogramele fiind batute in cuie.

Aparent, editia limitata poate fi gasita mai usor in TT, in special in magazinele reprezentative, mult mai flexibile atunci cand e vorba de listarea unor produse noi.

 

Ce contine noua reteta Ciucas Oktoberfest?

Lista ingredientelor pare perfect incadrata in sablonul unei beri comerciale, alaturi de apa, malt din orz si hamei figurand si porumb. Sau malai cum le place unora sa defineasca acest ingredient ieftin, intalnit in tot mai multe beri prezente pe piata romaneasca. Nu putem sa nu remarcam si prezenta extractului de malt desi procentul acestuia in componenta retetei este ridicol. Doar 0,06% ceea ce pentru o doza/sticla de 500ml ar inseamna doar 0,3ml. Si totusi, in ciuda procentului infim, extractul de malt figureaza la loc de cinste, chiar in denumirea produsului: ’’Ciucas Malzbier – Reteta noua cu extract de malt‘‘.

 

 


Toate actualitatile