English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Dupa sase saptamani de la lansare, Lidl reactioneaza „imediat” si retrage de la vanzare conservele de rosii sub brandul Italiamo

03/08/2018 12:23

Lansate in 18 iunie ca parte dintr-o actiune dedicata gastronomiei italiene, conservele de „rosii tocate in sos de rosii, cu busuioc 400g” fac obiectul unei retrageri, produsul fiind suspectat ca ar contine bucati de plastic. Desi au trecut mai bine de sase saptamani de la lansare si sunt putine sanse ca vreun roman sa fi pastrat respectivele produse in camara pentru zile negre, Lidl ne asigura ca a „reactionat imediat” si a retras produsul de la vanzare. Din pacate, sintagma, desprinsa parca din limbajul unei epoci de trista amintire, poate fi intalnita in absolut toate comunicatele Lidl ce au vizat retrageri de produse. Evident, in niciunul dintre cazuri retailerul nu s-a considerat vinovat, culpa fiind aruncata direct in curtea producatorilor.

 

Nota brandprivat.ro – Conserva de "rosii tocate in sos de rosii, cu busuioc" sub brandul privat Italiamo a fost lansata in data de 18 iunie, fiind comercializata la pretul de 2,99 lei. Alerta de retragere vizeaza lotul L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224 cu termenul de valabilitate 31.12.2020.

 


Toate actualitatile