English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Doua saptamani pentru o analiza de produs. Cora retrage carnatii semiafumati Caroli infectati cu Listeria

25/10/2020 07:32

Doua saptamani! Atat i-au trebuit companiei Caroli Foods Group sa descopere prezenta bacteriei Listeria monocytogenes in carnatii sai semiafumati livrati catre cinci* hypermarketuri Cora. In tot acest timp, produsul a fost la vanzare. Sanse ca vreun cumparator sa mai aiba produsul in stoc sunt minime. De altfel, cu o usoara doza de cinism, chiar retailerul puncteaza acest detaliu in alerta sa de retragere: „daca mai detineti astfel de produse...”. Evident, dupa o asemenea reactie intarziata, ne intrebam din nou cat de sigure mai sunt alimentele pe care le consumam si ce garantie ne mai ofera marile magazine?

 

Nota brandprivat.ro – Cele cinci hypermarketuri Cora in care a fost gasit lotul contaminat cu bacteria Listeria sunt:

  • Cora Alexandriei – Bucuresti;
  • Cora Lujerului – Bucuresti;
  • Cora Bacau;
  • Cora Baia Mare;
  • Cora Cluj;

 

Redam alaturat comunicatul transmis de Cora:

Va informam ca a fost initiata retragerea de pe piata a produsului de mai jos, in urma primirii notificarii de retragere nr. 6939/22.10.2020, emisa de furnizorul Caroli Foods Group Srl pentru evidentierea prezentei Listeria monocytogenes. Datorita celor de mai sus, CORA retrage de pe piata urmatorul produs, cu urmatoarele date de identificare:

CARNATI SEMIAFUMATI EXTRA VRAC CAROLI

Data Productie: 08.10.2020;

Data limita de consum: 31.10.2020;

Nr LOT: 01008;

 

Daca mai detineti astfel de produse, va rugam sa nu le consumati si sa le returnati in orice magazin Cora pana la data de 01.11.2020, la serviciul Relatii Clienti pentru a va rambursa contravaloarea acestora. Chiar daca nu mai detineti bonul fiscal care atesta cumpararea acestora, veti primi contravaloarea produselor. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create de aceasta retragere!

 

 


Toate actualitatile