English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Doua intrebari pentru Frank Wagner, CEO Lidl Romania

25/11/2020 13:52

In sortimentatia magazinelor Lidl Romania a fost listata recent o punga cu praline sub brandul privat J.D.Gross, replica la celebrele Mozart Kugeln. Evident, produsul Lidl incearca sa se raporteze direct la cunoscutul brand international, punctand cum era de asteptat la capitolul pret. Punga cu praline este destinata retelelor Lidl din Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia si, evident, Romania.

 

Potrivit informatiilor de pe ambalaj, pralinele J.D.Gross sunt „fara gluten”, informatia nefiind insa insotita si de cunoscutul logo international „gluten free”. Spre surprinderea noastra, sintagma „fara gluten” apare doar in textul in limba romana. Practic, prin absenta mentiunii „fara gluten” cumparatorii din Cehia, Slovacia, Ungaria sau Croatia sunt avertizati ca produsul nu este 100% sigur, consumul lui reprezentand un risc pentru persoanele alergice la gluten. Pentru celiacii romani insa, mentiunea este un adevarat certificat in alb, dand practic unda verde consumului.

 

In conditiile in care, repetam, informatia produs „fara gluten” apare doar in textul in limba romana, ii adresam public CEO-ului Lidl urmatoarele intrebari:

Sunt pralinele Mozart Kugeln sub brandul J.D.Gross un aliment sigur pentru persoanele alergice la gluten?

Pot consuma celiacii din Romania acest produs fara sa existe riscul unor complicatii ulterioare?

 

Convinsi ca siguranta alimentara si sanatatea clientilor este o prioritate pentru conducerea Lidl Romania asteptam cu interes o reactie oficiala.

 


Toate actualitatile