English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Doi pe o bancuta Countryside. Oferta Kaufland a creat haos in cortul din Mamaia

11/10/2018 12:23

- Bai...

- Ba, nu mai tipati, ba...

- Chemati interventia...

- Cheama interventia ca nu e o.k.!

- Cheama interventia!

- Mai scoateti?

- NU!

Oricat ar suna de ireal, dialogul si faptele prezentate in acest filmulet ce face deja furori pe Facebook sunt cat se poate de reale, fiind parte dintr-o experienta de shopping inedita, promovata de intaiul retailer al tarii in cortul propriu de pe plaja Mamaia Nord.

Iar subiectul disputei dintre clienti nu este vreun produs Tara Mea ci o aparent banala bancuta de gradina la doar 59,97 lei. E adevarat, sub brandul privat Countryside, brand dezvoltat de Kaufland sub umbrela celebrului KClassic.

 

Readus brusc in prim plan, intr-o actiune inspirata parca din ultima campanie de soldare initiata de Praktiker, cortul Kaufland din Mamaia tine piept cu succes avalansei de clienti veniti nu doar din principalul municipiu port de la malul marii ci si din localitatile invecinate. Kaufland si-a facut curat prn magazine si depozite si tot ce a mai gasit bun a fost scos la vanzare la preturi de oferta. Campania, sustinuta prin panotaj outdoor dar si prin flyere raspindite in toata Constanta a atras cum era de asteptat numerosi amatori de chilipiruri.

 

Pe larg despre strategia Kaufland in cortul din Mamaia intr-un articol publicat pe pagina noastra luni, 8 octombrie si rezervat abonatilor:

Cortul, ultima reduta. Kaufland Mamaia moare dar nu se preda - 08/10/2018

 

 

 


Toate actualitatile