English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Discounterii reinventeaza femeia

02/03/2018 10:54

Daca multe femei nu au astazi curajul sa se reinventeze, ei bine, discounterii au preluat initiativa. In viziunea celor doi operatori prezenti pe piata romaneasca – Lidl si Penny Market – femeia moderna are cu totul alte hobby-uri. Ba mai mult, pune atat de multa pasiune in tot ceea ce face incat nu de putine ori uita sa-si protejeze mainile si manichiura, lucrand fara un minim de protectie.

Uitati asadar tot ceea ce ati invatat despre sexul slab si priviti cu incredere in viitor. Iar daca nu v-ati decis inca ce cadou sa ii faceti de 8 Martie prietenei sau sotiei aruncati o privire si pe oferta discounterilor. Cine stie, s-ar putea sa gasiti in magazinele lor cadoul care va va schimba viata...


Penny Market va asteapta in aceste zile cu o oferta diversa, la preturi imbatabile!

 

O imagine desprinsa parca din filmele de aventura. Aceasta este femeia zilelor noastre, in viziunea marketingului Lidl, in reclamele pentru brandul privat Parkside. 

 

Nu putem sa nu remarcam celebra camasa in carouri dar si absenta manusilor de protectie. Ei bine, nicio problema. In definitiv, sub brandul privat Cien, Lidl are in oferta si creme pentru ingrijirea mainilor.

 

 

 

 

 


Toate actualitatile