English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Din culisele meciului Grecia-Romania. Cu cine a tinut Lidl?

16/11/2013 20:12

Comertul nu se implica in politica. Asa spune o vorba veche, care nu precizeaza insa nimic despre sport. Sau mai precis despre fotbal. Si asta pentru ca la vremea respectiva sportul rege era dominat de fair play.

In spatele recentului meci de baraj si a disputelor starnite de importanta acesteia, am cautat sa vedem daca exista si o implicare a retailerilor. Ei bine, nu mica ne-a fost mirarea vazand implicarea celor de la Lidl. Intr-un angajament total fata de echipa nationala, retailerul le tinea pumnii stransi tricolorilor pe pagina sa de Facebook (aici), sperand in victoria acestora.

Cateva sute de kilometri mai la sud, in Grecia, echipa adversarilor nostri era la randul ei sustinuta, de cine credeti? Ei bine da! De acelasi Lidl. E vorba insa de subsidiara locala, implicata si ea total in atmosfera meciului. Si tot pe Facebook (aici).

Atitudini perfect normale am spune. Iata insa ca atunci cand e vorba de sport retailerul nu mai are aceiasi politica unitara la nivel international, ci se adapteaza usor la tendintele pietelor locale. Pentru ca in definitiv clientul este stapan!

Daca ar fi sa ne luam dupa numarul de like-uri obtinute de cele doua postari, i-am invins categoric pe greci. 862 - 162 in favoarea noastra. Din pacate nu stim daca la final, dupa un asemenea rezultat, Lidl Grecia a mai dat si sampania...

 
 
 

Toate actualitatile