English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Despre responsabilitate, cumpatare, decenta si ipocrizie  

27/03/2020 08:21

Virus. Responsabilitate. Linia intai. Prime. Cumpatare. Geam protectie la casa de marcat. Recomandare. Dezinfectie. Masti. Responsabilitate. Alcool sanitar. Cumparaturi. Cumpatare. Program redus. Varstnici. Recomandare. Reviste de reclama. Preturi. Responsabilitate.

Asistam surprinsi in aceste zile la un spectacol mediatic fara precedent. O spalare pe creier initiata de marii retaileri, suparati ca au ramas fara instrumentul lor principal de manipulare. In absenta promotiilor soc, a ofertelor la DOAR X,99 lei sau a weekendurilor cu preturi scoase din joben, batalia pentru client s-a mutat in on-line, in publicatiile tabloide sau pretins de specialitate si, nu in ultimul rand, in social media.

Citim comunicate de presa si nu stim daca sa zambim sau sa ne intristam. Informatia este trunchiata iar ipocrizia se ascunde printre randuri. Sub paravanul nemilosului virus, decenta a intrat in izolare. Traversam o perioada dificila dar care, incet, scoate la lumina incompetenta si interesul personal, snobismul si prostia. O isterie generala a cuprins nu doar politicul ci si intreg mediul de business. Iar retailul nu face nici el exceptie. Vom invata ceva din aceasta experienta unica? Vom reusi oare sa ne transformam din simpli figuranti in actori demni de rolul pe care viata ni l-a oferit?

 


Toate actualitatile