English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Despre branduri private, intr-o conferinta TEDx

24/11/2014

Lansat in 1984 in Statele Unite, conceptul TED reuneste sub umbrela sa o serie de conferinte globale, organizate pentru a raspandi ideile ce merita promovate. TED in sine se distinge de alte conferinte. Este vorba despre discursuri de 18 minute, sau mai putin, ce abordeaza cu pasiune unele dintre cele mai inovative idei de pe planeta si in acelasi timp sa raspunda cu inovatie, spirit intreprinzator si optimism. TED este o suita de discursuri scurte, pregatite cu atentie, demonstratii si performante ce concentreaza o idee si o gama larga de subiecte pentru a promova invatarea, inspiratia si curiozitatea spre a provoca o serie de conversatii care conteaza cu adevarat.

Aceasta ar fi in cateva cuvinte o prezentare a conceptului TED, in viziunea organizatorilor primului eveniment TED, in orasul de la malul marii. O premiera asadar pentru comunitatea locala si nu numai.

Invitatia adresata de organizatorii evenimentului a fost o premiera si pentru brandprivat.ro Sa vorbesti in fata unui public extrem de divers despre branduri private este o provocare. Timpul alocat se scurge repede, iar volumul de informatii, extrem de mare data fiind evolutia pietei, trebuie trecut prin filtre. Toti suntem cumparatori si zi de zi ne lovim de branduri private. Si totusi, pentru multi, aidoma unui iceberg, brandurile private isi dezvaluie doar o parte infima din adevarata lor imagine. Cu alte cuvinte sunt inchise si ascunse undeva, intr-o cutie. Iar ca sa le scoti de acolo si sa le expui „out of the box", in fata unui auditoriu de varste si profesii dintre cele mai diferite, nu e tocmai usor. Informatia trebuie concentrata astfel incat impactul sa fie major (aici). Reactia salii si feedback-urile primite, mi-au confirmat insa la final interesul publicului pentru brandurile private si strategiile din spatele acestora.

ec. Florin Frasineanu

 

 

Nota brandprivat.ro - Evenimentul TEDx desfasurat sambata, 22 noiembrie, la Constanta a fost o reusita din toate punctele de vedere. Meritul apartine organizatorilor si echipei de voluntari implicati in derularea acestui proiect unic. O recenzie „out of the box" a evenimentului, asa cum a fost el vazut de unul dintre cei prezenti in sala, poate fi citita pe blogul Jurnal de Navetist (aici).

Mai multe detalii tehnice despre eveniment puteti gasi pe site-ul TEDx Constanta (aici).

 

 

 


Toate actualitatile