English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Descopera Craciunul cu bucurie de copil la METRO!

15/11/2013 19:53

Intr-un peisaj cotidian, sufocat de o publicitate plina de oferte promotionale extrem de agresive, aparitia noului spot METRO surprinde placut. Cu un titlu sugestiv - Descopera Craciunul cu bucurie de copil la METRO! - spotul a fost promovat intens pe pagina de Facebook a retailerului, fiind lansat in dupa amiaza acestei zile (aici).

 

La mii de kilometri distanta, in Anglia, lansarea unor spoturi speciale dedicate Sarbatorilor de Craciun a devenit o traditie in randul marilor lanturi de retail. An de an asistam la o adevarata competitie neoficiala, urmarita atent de milioane de consumatori.

Va propunem alaturat o scurta trecere in revista a principalelor spoturi lansate anul acesta.

Startul a fost dat de spotul celor de la Marks & Spencer, cu o poveste despre magia Craciunului, inspirata fericit din Alice in Tara Minunilor. In rolurile principale Helena Bonham Carter, David Gandy si Rosie Huntington-Whiteley.  

 

Tesco - "Christmas 2013: A Family Christmas". Spotul pentru Craciun al retailerului britanic Tesco, a fost realizat de agentia Wieden + Kennedy, Londra (aici). 

ASDA - Dupa indelungi asteptari, ASDA a dezvaluit sambata seara, in cadrul emisiunii X-Factor, spotul sau pentru Craciun. Un spot simplu, fara cheltuieli mari, ce contrasteaza vizibil cu cel al lanturilor rivale. Mesajul sau pune accent pe preturile imbatabile ce pot fi gasite de cumparatorul britanic numai la ASDA.

 
 
 
Morrisons - Go on...It's Christmas
 
 
Waitrose - The story of giving something back
 
 
 
John Lewis - The Bear&The Hare. Un spot cu un mesaj emotional deosebit, ce nu are nevoie de comentarii, realizat de catre agentia adam&eveDDB (aici).  
 
 
Lidl
 
Aldi - There's alot to like this Christmas
 
In Romania, un spot dedicat Sarbatorilor de Craciun a fost lansat de Lidl, in urma cu doi ani: „Primul Craciun impreuna cu Lidl" (aici). 
 
Ioana Buruian

 

Nota brandprivat.ro - Favoritul nostru britanic ramane spotul The Bear & The Hare, realizat pentru lantul britanic John Lewis (aici).

 
 

Toate actualitatile