English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Delhaize opteaza pentru ambalare FSC la laptele UHT

13/09/2013 11:32

Grupul Delhaize a schimbat ambalajul liniei sale de lapte UHT sub brandul 365, toate cele trei articole beneficiind acum de ambalare Tetra Pak in carton certificat FSC. O decizie majora ce vine pe fondul implicarii tot mai active a grupului in proiecte de mediu.

Produs in Belgia sub brandul 365, laptele UHT este prezent si pe piata romaneasca, in reteaua magazinelor Mega Image unde pot fi gasite urmatoarele trei articole:

  • 365 Lapte UHT 0.1% grasime 1l
  • 365 Lapte UHT 1.5% grasime 1l
  • 365 Lapte UHT 3.5% grasime 1l

Pe piata romaneasca a laptelui UHT ambalare certificata FSC mai poate fi intalnita la Kaufland sub brandul KClassic. Recent retailerul si-a schimbat strategia, lansand in premiera doua articole in ambalare FSC produse in Romania, de catre compania La DORNA. Ambele articole - un lapte cu 1.5% grasime si unul cu 3.5% grasime - beneficiaza de ambalaje bilingve, fiind destinate atat pietei romanesti cat si pietei din Bulgaria.

 

Nota brandprivat.ro - O ampla analiza a pietei romanesti a laptelui UHT poate fi gasita pe site-ul nostru, in sectiunea speciala dedicata studiilor de piata (aici).

Lucrarea „Romania - Piata laptelui UHT" este o baza completa de date a ultimelor patru ani, cu numeroase fotografii, grafice si tabele, centralizate la momentul august 2013. Un instrument de lucru util si profesionist, recomandat pentru toti factorii de decizie din retail dar si pentru cei care astazi produc, distribuie sau importa astfel de produse.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

La DORNA revine in randul producatorilor de branduri private cu o premiera - 03.09.2013

 

 


Toate actualitatile