English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Declaratie de presa – Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania

19/02/2016 17:52

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania – AMRCR – isi exprima regretul fata de incidentul in care doamna Delia Nica a fost implicata si considera ca astfel de situatii nu pot fi acceptabile. Colaborarea dintre AMRCR si doamna Nica a incetat, conducerea asociatiei luand act de demisia domniei sale, ca gest firesc de responsabilitate. Totodata, conducerea AMRCR, in numele membrilor sai, multumeste doamnei Delia Nica pentru sprijinul si eforturile sustinute pe care le-a oferit AMRCR si intregului sector al comertului modern din Romania in decursul timpului, implicarea domniei sale in gestionarea unor provocari sensibile cu care s-a confruntat si continua se se confrunte comertul modern fiind recunoscuta la justa ei valoare.

Companiile de retail isi reafirma disponibilitatea pentru dialog si reasigura  autoritatile, societatea civila si mass media ca ramane un partener solid si responsabil in toate activitatile si proiectele de interes comun.

Dan Sucu, Presedintele AMRCR

 

Nota brandprivat.ro – In cursul acestei dupa amiezi, Delia Nica si-a dat demisia de la AMRCR dupa ce a lovit cu geanta o persoana care o filma.

Delia Nica si-a dat demisia de la AMRCR, dupa ce a lovit cu geanta o persoana care o filma.  

 

 


Toate actualitatile