English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

De inchiriat fost spatiu Shop&Go

01/11/2018 10:44

Spatiul din imagine a fost deschis in 29.11.2014 si a functionat sub bannerul Shop&Go aproape doi ani. Esecul lui nu trebuie sa-i sperie pe cei dornici sa deschida oriunde si cu orice pret. Cu o strategie clara si un management bun lucrurile se pot redresa in timp.

 

Concurenta este reprezentata in imediata vecinate de un supermarket Perla (200m), un supermarket Mega Image (200m), doua supermarketuri Profi (300m respectiv 500m) plus un al treilea, sub bannerul Profi City la aproximativ 8-900m. Tot in vecinatate mai exista un supermarket Carrefour (500m), un al doilea supermarket Mega Image (6-700m) dar si un Concept Store Mega Image cu program non-stop, la maxim 9-1000m, toate localiile enumerate fiind pe acelasi bulevard Tomis.

 

In spatele acestei posibile oportunitati de business pentru cei cu foarte multi bani si curaj, nu putem sa nu remarcam strategia din spatele bannerului Shop&Go, o strategie prin care micutele magazine sunt aruncate nu de putine ori in dispute perdante. Dar ce mai conteaza astazi un partener de franciza atunci cand sumele incasate de la furnizori sub forma diferitelor taxe sunt o sursa sigura (si inepuizabila!) de venit.

 

Nota brandprivat.ro - Rocada aparuta la varf in clasamentul marilor retaileri a dus la o schimbare radicala in strategia de comunicare Mega Image. Nimeni nu mai sufla o vorba despre deschideri, fuziuni sau achizitii desi expansiunea continua. Cat despre inchiderile de magazine, subiectul este unul tabu. Si nu doar la Mega Image.

 

 

 


Toate actualitatile