English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

De ce tace managerul Corporate Affairs si Comunicare al Kaufland Romania in scandalul de la Odorheiul Secuiesc?

04/09/2017 18:36

Pentru cei care nu stiu, in organigrama Kaufland exista un post, pompos intitulat „manager Corporate Affairs si Comunicare”. Un post caldut, a carui menire este sa vegheze la imaginea Kaufland. Inclusiv in situatii precum cea de la Odorheiul Secuiesc.

 

De cateva zile, Kaufland se confrunta cu o situatie de criza. Majora. Si totusi, Kaufland Romania, in afara unui comunicat de presa lipsit parca de coerenta (aici), a preferat sa scoata la inaintare managerul magazinului din Odorheiul Secuiesc. Extrem de volubil atunci cand vine vorba sa ne prezinte proiecte de gradinarit urban, preluate parca cu copy-paste din ideile primarului general al capitalei, managerul Corporate Affairs si Comunicare al Kaufland Romania tace. Pe masura ce timpul trece, imaginea Kaufland se deterioreaza, pierderile putand fi tot mai greu cuantificate. Situatia actuala contrasteaza vizibil cu scandalul preturilor duble, filmate in Kaufland Timisoara de un reporter local. Atunci, ca sa aplaneze scandalul, managerul Corporate Affairs si Comunicare s-a urcat in primul avion si a zburat direct in capitala Banatului.

 

Nota brandprivat.ro – Anul acesta, in luna aprilie, o imagine cu o angajata Kaufland Cehia ce avea tatuata pe mana o svastica a devenit virala pe internet. Asocierea dintre insemnul nazist si tricoul Kaufland cu sigla „Din inima pentru Cehia” a inflamat spiritele. Fara sa stea pe ganduri, Kaufland a reziliat contractul respectivei angajate, starnind noi reactii adverse (aici).

 

Va recomandam sa cititi si:

La cumparaturi, in cort, la Sovata (galerie foto) - 03/07/2017 

 

 

 


Toate actualitatile