English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

De Dragobete, numai despre dragoste   

24/02/2019 08:42

Desi se spune ca banul este „ochiul dracului”, relatia dintre biserica si retail infirma aceasta teorie. Si nu ne referim aici la colaborarile comerciale derulate in ultimii ani intre cele doua parti, ci la acea coabitare tandra, cand, intr-un adevarat exemplu de dragoste fata de aproape, biserica si retailul impart aceleasi loturi de teren. Odata cu trecerea timpului va fi greu de spus cine a facut primul pas. A intrat biserica peste retail sau retailul e la un pas de a patrunde si in sfantul altar?

Pe langa multele exemple aparute in ultimii ani aproape peste tot in tara, mai adaugam astazi unul. Biserica si supermarket se inalta intr-o perfecta armonie, impartind acum nu doar terenul ci poate si forta de munca sau materialele. Iar cand ambele vor fi gata, vom vedea probabil si o parcare comuna sau camioane cu marfa intrand pe aceeasi poarta cu enoriasii. Cand construiesti insa pentru oameni, detaliile lumesti conteaza mai putin. Sa ne bucuram asadar in zi sfanta de Dragobete de aceasta dovada incontestabila de dragoste si, aidoma tandemului biserica-retail sa ne iubim si noi aproapele. Sau macar sa incercam...

 

Nota brandprivat.ro – Ii felicitam pe alesii care, din dragoste fata de oameni si din respect fata de alegatori, si-au dat avizul pentru acest sfant ansamblu. Lansam insa si o provocare cititorilor nostri: credeti ca slujba de sfintire va coincide cu festivitatea de deschidere?

 

 


Toate actualitatile