English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Cum si-a batut joc Kaufland de romanii prezenti la Alba Iulia de Ziua Nationala?

03/01/2018 17:52

Fidel dictonului „paine si circ”, Kaufland, aflat pentru al doilea an consecutiv ca sponsor principal al manifestarilor de la Alba Iulia, nu s-a limitat doar sa isi afiseze sigla alaturi de drapelul national ci a oferit celor prezenti si o masa. Calda. Cu fasole si ciolan si varza cu carnati. Si pentru ca spectacolul sa fie complet, meniul a fost pregatit de nume grele ale gastronomiei autohtone. Efortul intregii echipe de bucatari a fost relatat cu lux de amanunte in fata camerelor televiziunilor comerciale de cel care, in calitate de jurat la show-urile culinare nu a ezitat sa sanctioneze greselile concurentilor aruncandu-le mancarea la cos.

 

Cei care s-au inghesuit la portiile de mancare oferite gratuit, dornici sa simta gustul adevarat de fasole pregatita la cazan au fost insa victimele unei inselatorii in masa. In cardasie cu echipa de bucatari, intaiul retailer al tarii a rescris integral intreaga reteta, oferind romanilor o biata conserva de fasole, incalzita la foc mic cateva minute.

Departe de ochii lumii, intr-un cort alaturat, echipa de bucatari deschidea conserva dupa conserva, golind continutul in tavi ce urmau apoi sa fie incalzite pret de cateva minute, in fata curiosilor flamanzi si a reporterilor dornici de senzational.

Asadar, nici vorba de fasole lasata peste noapte la inmuiat in apa si fiarta apoi ore bune la foc domol. Kaufland si-a vazut de propriul interes, mizand pe volumele astfel obtinute pe propriile branduri. Mult laudata reteta de fasole cu ciolan a fost in realitate o simpla conserva de fasole alba, in sos tomat, produsa in Italia sub brandul privat KClassic. Langa acest articol, Kaufland a mai adaugat rosii pasate sub acelasi brand mainstream precum si cateva bucati de ciolan sub nou lansatul sau brand privat K-Vreau din Romania.

La Multi Ani Romani! La Multi Ani Romania!

 

Foto: Neag Adrian; Coroianu Radu Emil;

 

Va recomandam sa cititi si:

Cum sa vinzi imaginea Zilei Nationale unui supermarket - 04/12/2016

Catalin Scarlatescu demoleaza meniul „a la carte” - 05/05/2015 

 

 

 

 

 

 


Toate actualitatile