English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Criza Coronavirus - Cercetatorii Unilever au luat fata savantilor internationali

21/04/2020 14:52

Prin anii ’90 la lansarea sa romaneasca, Domestos se auto promova ca fiind o arma eficienta in lupta impotriva microbilor. Atat de eficienta incat bietii microbi fugeau ingroziti care incotro doar atunci cand auzeau de Domestos.

Igieniozitatea celor de la Unilever a mers insa mai departe. Pe fondul pandemiei prin care trece acum intreaga planeta, noile spoturi publicitare confirma indirect victoria cercetatorilor Unilever. Domestos, solutia de curatat care pana mai ieri omora (aproape) toti microbii este recomandata acum ca arma impotriva „virusurilor si bacteriilor”. Pe care, atentie, le „omoara” in proportie de 99,9% si, obligatoriu, in ordinea mentionata: intai virusurile si apoi bacteriile. Nu stim daca in acel minuscul 0,1% ramas dupa folosirea Domestos este inclus si „perfidul virus” (COVID-19) ca sa-l citam aici si pe actualul ministru de interne. Cert este ca viteza cu care s-au miscat cei de la Unilever este de invidiat, solutia lor venind cu mult inaintea rezultatelor pe care intreaga planeta le asteapta de la savantii americani, chinezi, francezi, germani, israelieni, japonezi sau sud coreeni.

 

Nota brandprivat.ro – In 24 martie, la doar cateva zile de la decretarea starii de urgenta in Romania, Unilever lansa noul clip publicitar Domestos.

Domestos elimin? 99% dintre virusuri

 


Toate actualitatile