English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Crenvurstii pentru copii. Ce punem pe masa copiilor nostri?

28/04/2016 00:45

In ciuda natalitatii negative inregistrate in ultimele decenii, in Romania mai exista copii. La fel ca si adultii, tanara generatie are nevoi si probleme specifice. Ba mai mult, are nevoie si de o alimentatie sanatoasa, bazata pe retete diferite de cele ale adultilor. Surprizator dar sortimentatia listata astazi de marile lanturi de retail este extrem de saraca. Si cand spunem aceasta nu ne referim la dulciuri sau biscuiti ci la lactate, mezeluri, ba chiar si alimente de baza. In toate aceste categorii produsele pentru copii sunt la stadiul de nisa. Articole putine si, mai ales, sarace in informatii utile. Educarea consumatorului trece pe plan secund. Conteaza mai mult figurinele colorate de pe ambalaje sau concursurile de moment, adevarate capcane pentru cei mici.

 

Monitorizarea efectuata de brandprivat.ro a vizat in aceasta luna categoria crenvurstiilor pentru copii. Ce am gasit?

Un numar total de sase articole, cinci dintre acestea fiind sub branduri de producator:

Banat Bun Crenvursti premium cu piept de pui 250g; Articolul este produs de compania Jumbo Com SRL din Bocsa, judetul Caras Severin;

Forzoso Crenvursti pui 280g; Articol produs de compania Cris-Tim;

Martinel Crenvursti 180g (Crenvurstei delicati cu carne de porc); Sunt produsi in Germania, de H*E Reinert GmbH.

Pepe Party Mix Mini crenvursti de pui fara membrana 250g; Articol produs in Slovenia de compania Perutnina Ptuj, distribuit in Romania printr-o filiala locala.

Pepe Mini Crenvursti pui fara membrana 100g; Articol produs in Slovenia de compania Perutnina Ptuj, distribuit in Romania printr-o filiala locala.

La toate acestea se adauga singurul articol sub brand privat existent in piata, lansat recent de Lidl Romania sub brandul sau privat Pikok.

Pikok Piticel Crenvursti 2*100g este produs in Polonia, de compania Prime Food Sp. z o.o.

 

 

Monitorizarea categoriei crenvurstilor pentru copii poate fi descarcata aici.

 


Toate actualitatile