English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Cortul Kaufland ajunge la Mamaia

11/06/2018 16:23

In septembrie 2004, ideea unui magazin cu suprafata mare de vanzare, pe plaja din nordul statiunii Mamaia ar fi fost de neconceput. Si asta deoarece prin H.G. nr. 1454 din 9 septembrie 2004, Guvernul Romaniei, condus la acea vreme de Adrian Nastase, stipula clar conditiile in care puteau fi deschise magazine cu suprafete mari de vanzare. La vremea respectiva insa Kaufland nu era inca prezent pe piata romaneasca, primul magazin al germanilor fiind deschis abia in octombrie 2005.

 

Timpul a trecut si Kaufland a crescut de la an la an, ajungand sa domine piata de retail. Deschiderea primului magazin in cort, intr-o fosta parcare pentru tiruri de la marginea localitatii Sovata, in vara anului 2017 a fost startul unui experiment care iata, tinde sa devina acum parte din strategia de expansiune a retailerului. Asa ca, de ce nu si plaja din Mamaia Nord? Nu au existat piedici in avizarea proiectului cu atat mai mult cu cat lotul pe care se afla acum cortul Kaufland face parte dintr-un teren de aproximativ 20.000 m² aflat in proprietatea retailerului. Ceea ce lasa loc mai multor scenarii pe termen mediu si lung.

 

Esti pregatit de distractie?

Cu aceasta intrebare isi asteapta Kaufland clientii la noul sau magazin sezonier din zona Mamaia Nord, incepand din dimineata zilei de 15 iunie. Si cum evenimentul este programat chiar intr-o zi de vineri, nu este exclus ca numerosi oameni de vanzari dar si reprezentati ai lanturilor concurente sa fie interesati sa ia pulsul pietei locale chiar de la fata locului. In definitiv, nu ai de prea multe ori in viata sansa sa vii la mare, in weekend, pe banii companiei.

 

Nota brandprivat.ro – Magazinul Kaufland din zona Mamaia Nord are o suprafata construita de 1938 m², ceea ce il incadreaza in categoria supermarketurilor de mari dimensiuni. Unitatea va dispune de o parcare cu 112 locuri. Cei ce nu au masina personala pot folosi linia de maxi-taxi nr. 23, cu plecare din fata garii Constanta.  

 

Va recomandam sa cititi si:

Kaufland ajunge cu cortul pe plaja (galerie foto) - 04/05/2018

La cumparaturi, in cort, la Sovata (galerie foto) - 03/07/2017

 

 

 

 


Toate actualitatile