English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Comunicat de presa – Pronat, Targul profesional de produse BIO

26/09/2017 11:42

PRONAT S.R.L. - importator, procesator si distribuitor de produse naturale si BIO, va organiza în data de 7 Octombrie 2017, orele 09:00-18:00,Târgul profesional PRONAT EXPO dedicat partenerilor Pronat si companiilor, editia I. Este primul târg de acest gen din România, organizat de o firma de distributie produse bio.

Locatia unde se desfasoara evenimentul: Timisoara/Sanandrei, DN 69 Km 10,5, Artemis Industrial Parc Sanandrei, jud. Timis.

Scopul acestui târg este sa adune laolalta partenerii existenti si cei potentiali ai produselor distribuite de Pronat. Dorim sa întarim parteneriatul comun si astfel sa devenim împreuna mai puternici si cu un impact mai mare asupra iubitorilor de produse BIO.

 

In cadrul târgului va asteptam cu:

- informatii, degustare si testare sute de produse bio (alimente/suplimente/cosmetice certificate)

- Seminarii gratuite:

  • Cum sa îti eficientizezi vânzarile?
  • Lamuriri privind standardul de certificare bio
  • Dieta sanatoasa si echilibrata - Dieta ca stil de viata (technician nutritionist Elena Rosu)

- Discount-uri substantiale si oferte surpriza pentru comenzile efectuate în cadrul târgului: oferta unica valabila doar în ziua târgului, care nu trebuie ratata. Detalii la sosire!

Prin actiunile de degustare, contact nemijlocit si sesiuni de comunicari specifice, dorim sa crestem gradul de constientizare al calitatii produselor oferite si sa constituie un stimulent pentru cresterea afacerii celor implicati.

De asemenea, aveti posibilitatea de interactionare cu alti participanti, activi în acelasi domeniu.

 

Nu ratati acest eveniment daca: detineti magazin alimentar sau naturist, farmacie, cabinet de nutritie, bar/restaurant/cafenea, sala de evenimente, sala de sport sau activati sub alta forma în sectorul alimentatiei publice.

Accesul este gratuit, exclusiv pe baza de înregistrare prealabila, fiind un eveniment privat. Pentru înregistrare contactati-ne la: info@pronat.ro, tel: 0256 705 331 sau 0786 950 493 (persoana de contact - Carmen Mazilu).

 

 


Toate actualitatile