Exista coruptie in retailul modern?

• Da
  • Nu
  • Nu stiu

Comunicat de presa: Din 21 mai, Auchan ofera in avans reducerea de TVA la peste 1000 de produse alimentare marca proprie, din care 400 sunt fabricate în Romania.

21/05/2015 07:45

Marea actiune de reducere integrala a TVA se desfasoara intre 21 si 31 mai si se realizeaza pentru peste 1000 de produse din categoriile: produse proaspete si congelate, alimente de baza, dulciuri, bauturi nealcoolice, conserve si alte produse de bacanie marca Auchan.

Auchan ofera echivalentul reducerii de TVA de la 24% la 9% pentru pretul de baza in afara promotiei, ceea ce se concretizeaza intr-o reducere finala de 12,1% a pretului de vanzare. Actiunea este valabila in limita stocurilor disponibile. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile in magazine si pe www.auchan.ro.

Reamintim faptul ca Auchan a inghetat de la data de 5 mai pretul produselor alimentare non-alcoolice care fac obiectul scaderii TVA la 9%, cu exceptia produselor aflate in promotie, a altor reduceri de preturi si în cazurile exceptionale care pot sa apara pentru produsele cu volatilitate ridicata a pretului de achizitie (fructe, legume, carne, peste).

„Suntem foarte bucurosi sa putem oferi aceasta reducere extraordinara la peste 1000 de produse alimentare, de calitate si cu preturi mici marca Auchan, care acopera atat nevoile de baza cat si cele de placere si modernitate in domeniul alimentar. Astfel, timp de 11 zile toti romanii din cele peste 18 orase in care Auchan este prezent se pot bucura in avans de echivalentul reducerii integrale a TVA, oferit ca reducere. Prin aceasta masura Auchan confirma inca o data in plus ca protejeaza si intareste puterea de cumparare a romanilor, asa cum o face in fiecare zi prin politica de discount generalizat, cu toate preturile mici.” Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania

Nota brandprivat.ro – Publicam integral comunicatul Auchan Romania convinsi fiind ca vorba zboara dar scrisul ramane.