Exista coruptie in retailul modern?

• Da
  • Nu
  • Nu stiu

Comunicat de presa: Cel mai verde magazin din portofoliul Lidl

23/11/2016 21:29

Inauguram cel mai verde magazin din portofoliu, primul din zona Aviatiei.

Continuam investitiile în România si deschidem, pe data de 24 noiembrie, magazinul cu numarul 25 din Bucuresti, sub un nou concept de filiala. Filiala va fi situata pe strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu, nr. 58B, Bucuresti.

Primul magazin Lidl din zona Aviatiei este construit conform celor mai noi standarde de sustenabilitate si eficienta energetica, în colaborare cu Skanska România. În cadrul procesului de executie au fost folosite solutii si tehnologii moderne, iar masurarea performantelor proiectului se va face conform sistemul britanic de evaluare a cladirilor sustenabile BREEAM.
În procesul de constructie a magazinului s-au folosit atat materiale reciclabile, cât si reciclate, precum betonul concasat, provenit din demolari. În plus, acoperisul este prevazut cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a produce pâna la 100% din energia necesara  functionarii unitatii. Tot în vederea economisirii energiei, magazinul este dotat cu iluminatoare ce permit patrunderea luminii naturale, precum si cu un sistem de iluminat cu LED,  prevazut cu senzor de prezenta.

Unitatea este echipata cu 5 statii de încarcare pentru automobile electrice, dintre care una este pentru încarcare rapida, precum si cu o parcare acoperita pentru biciclete.

Din dorinta de a le oferi angajatilor un mediu de lucru optim, în noul magazin exista o zona de relaxare, cu lumina preponderent naturala, cât si vestiare cu dusuri.

Odata cu deschiderea unitatii din strada Cpt. Av. Alexandru Serbanescu vor fi create peste 30 de noi locuri de munca. În plus, noul magazin ofera clientilor sai o suprafata de vânzare de aproximativ 1.400 mp si aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi între 7:30 si 22:00, de luni pâna sâmbata, iar duminica, între 8:00 si 21:00.

Deschiderea noului magazin îi va asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurarii clientii se vor putea bucura de reduceri atât la produsele alimentare, cât si la cele nealimentare.

Nota brandprivat.ro – Agitatie mare astazi la noul magazin Lidl Aviatiei dar si o impresionanta demonstratie de forta, retailerul punctand decisiv la capitolul imagine (galerie foto).

Foto: Andreea Tomescu

Va recomandam sa cititi si:

Lidl deschide in fieful Mega Image - 22/11/2016