English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Coca Cola sarbatoreste comorile Campaniei

22/11/2018 16:23

Campania, una dintre cele mai frumoase provincii din sudul Italiei, renumita pentru vestigiile sale istorice si tarmul de mare abrupt si stancos, face subiectul unei editii speciale Coca Cola.

 

Pe ambalajul produselor Coca Cola si Coca Cola Zero, sunt promovate Positano (coasta Amalfi), Faraglioni (insula Capri) sau Piazza del Plebiscito si Maschio Angioino (Napoli), de departe cele mai populare destinatii turistice din Campania.

 

Sub sloganul „Coca Cola sarbatoreste comorile Campaniei”, actiunea initiata de subsidiara italiana a liderului mondial al bauturilor carbogazoase va dura doua luni (intre 1 octombrie si 2 decembrie) in intreaga Campanie si in provinciile Lazio si Latina.

Ca bonus, cei care cumpara produse Coca Cola de minim 4 euro, pot opta pentru o farfurie de portelan, decorata cu Piazza de Plebiscito sau renumitele stanci Faraglione din insula Capri.

 

Concluziile brandprivat.ro

Pe langa promovarea produselor proprii, campania Coca Cola Italia devine un veritabil instrument de promovare turistica.

Surprinde atentia pentru detalii si, mai ales, relaxarea companiei producatoare. Nu se doreste cifra cu orice pret, nu se urmaresc volume. Implementare regionala, nu nationala.

Campania Coca Cola Italia vizeaza un portofoliu larg de clienti, de varste si profesii diferite, dar si turistii care viziteaza regiunea.

 

Foto: Coca Cola Italia

 


Toate actualitatile