English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Coada-i misca, capu-i pute. Controalele ANPC au decapitat raioanele de peste proaspat din retailul modern

22/04/2019 20:42

Dupa 435 controale derulate in intervalul 08-19.04.2019, ANPC si-a facut public bilantul. Redactat intr-un limbaj de lemn ce aminteste de epoci demult apuse, comunicatul de presa abunda in cifre dar omite cu abilitate brandurile. Transparenta, atat de importanta in comunicarea dintre institutie si consumator, nu mai exista. Conducerea ANPC uita inca odata ca printre obligatiile sale (stabilite prin lege!) este si informarea corecta a consumatorului.

 

Dupa noi, potopul!

In urma echipelor de control, raioanele de peste din marile magazine arata ca dupa potop. Pestele proaspat a devenit o raritate. Cat despre diversitate sortimentala credem ca este inutil sa mai vorbim. Dar ce rost mai are diversitatea sortimentala cand mii de crestini au fost hraniti cu doar cinci pesti si trei paini...

Incercand sa-si protejeze imaginea, marii retaileri au recurs la artificii greu de imaginat. Spre exemplu, la raionul de peste dintr-un hypermarket Kaufland, in galantarele pline pana mai ieri cu peste asezat pe pat de gheata, erau expuse in aceasta dimineata doar trei sortimente de peste ambalat provenit de la compania Ocean Fish, alaturi de un sortiment de icre si alte doua sortimente de peste afumat.

 

 


Toate actualitatile