English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Clever Prajitura cu umplutura de lapte

29/11/2011 08:14

Billa lanseaza doua noi produse in categoria prajiturilor cu umplutura de lapte:

  • Clever Prajitura cu umplutura de lapte si glazura de cacao 30g
  • Clever Prajitura cu umplutura de lapte si miere 28g

 

Intalnim o abordare aparte pentru varianta cu umplutura de lapte si miere: Billa a ales comercializarea sa in multipack de 5 buc.

 

Categoria prajiturilor cu umplutura de lapte a devenit extrem de apreciata de catre copii, fiind aproape sinonima cu produsele Kinder ale italienilor de la Ferrero. O categorie in crestere, ce poate ascunde numeroase oportunitati mai cu seama in segmentul brandurilor private. Practic nu exista magazin, indiferent de canalul de distributie, care sa nu aloce categoriei spatiu de raft in vitrinele sale frigorifice. Surprinzator insa oferta este destul de limitata. Alaturi de produsele Kinder, mentionate anterior, mai regasim in magazine articole ale austriecilor de la Food Products GmbH, sub brandul Milino, Solo Italia, sub brand Surfy sau Karwendel-Werke Huber GmbH & Co. KG, sub brand Exquisa. O oferta de maxim 10 articole, limitata am spune noi, in comparatie cu cerinta pietei. Chiar si asa, nu am intalnit magazin care sa aiba listate in sortimentatia sa toate articolele mentionate.

Iata de ce cele doua articole sub brand privat Clever, produse in Italia pentru reteaua Billa, sunt o premiera pentru piata romaneasca.

 


Toate actualitatile