English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ciocolata-n lapte sau simplitatea ca strategie

26/08/2020 07:52

Nu lapte cu ciocolata sau cu aroma de ciocolata. Pur si simplu ciocolata in lapte. Banal si totusi atat de simplu. Momentul de rasfat pe care il regasim sub nou lansatul produs Laptaria cu caimac nu are nimic in comun cu articolele similare pe care le gasim astazi prin marile magazine. Nici macar laptele nu este acelasi. Cat despre aditivi alimentari precum caragenan sau guma de guar nici vorba. Solutia aleasa de producator s-a bazat pe simplitate. Iei ciocolata si o amesteci cu lapte. Dar nu orice fel de ciocolata, ci ciocolata belgiana, origine Vietnam. Rezultatul? Un adevarat moment de rasfat, asa cum ne sugereaza si cuvantul (extrem de inspirat) ales de producatori ca eticheta pentru noua lor reteta.

 

Agroserv Mariuta, companie aflata in spatele brandului Laptaria cu caimac, isi continua asadar extinderea sortimentala mizand in continuare pe o strategie a simplitatii. Va reusi oare aceasta strategie sa prinda la consumatorul obisnuit sa consume produse de o calitate indoielnica? In cazul de fata, ciocolata-n lapte are un inamic. Si inca unul redutabil, ce influenteaza de cele mai multe ori decizia de cumparare: pretul. Desigur, argumente in favoarea pretului exista. Ingrediente de o calitate superioara, inglobate fara zgarcenie intr-o reteta ce cocheteaza pe fata cu segmentul premium. Adaugam si sticla cu capac auriu, ambalare ce se identifica tot mai mult cu brandul Laptaria cu caimac. Sunt doar doua detalii ce pot face din acest produs – unic deocamdata pe piata romaneasca – mai mult decat o simpla pata de culoare intr-o categorie ce incearca de ani buni sa-si depaseasca statutul de nisa.

 

Nota brandprivat.ro – Laptaria cu caimac Ciocolata-n lapte, 240ml este un produs al companiei Agroserv Mariuta. Reteta contine urmatoarele ingrediente: „lapte de vaca pasteurizat, ciocolata neagra belgiana de origine unica – Vietnam (masa de cacao, zahar, unt de cacao, aroma naturala de vanilie), zahar, sare”.

 

 

 


Toate actualitatile