English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ciocolata cu crema de RUM. Pentru ca se poate...  

05/03/2020 11:39

Celebra ciocolata cu rom, produs emblematic pentru industria romaneasca a dulciurilor are un rival. Nu vorbim de inovatie ci de un jalnic copy paste etichetat simplu: ciocolata cu RUM. Pentru romanul care nu stie ce inseamna twist off sau open here, diferenta intre ROM si RUM poate trece neobservata. Mai trist este ca noul produs a trecut „vigilentul” test al buyerilor de categorie ajungand (si) pe rafturile marilor magazine. Adica tocmai acolo unde pentru multi romani sunt prezente doar cele mai sigure produse. Pentru ca se poate...

 

Nota brandprivat.ro – Ciocolata cu RUM este produsa de compania Food Distributione din Baia Sprie. Deoarece lista de ingrediente este tiparita cu caractere mici, fiind foarte greu de citit, ne facem datoria si o publicam integral:

„Ingrediente: Ciocolata cu lapte 70% [(zahar, unt de cacao, lapte praf integral (18%), masa de cacao, zer praf (lactoza), pasta de alune (alune (fructe cu coaja lemnoasa)), emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina)]. Crema cu rom 30% [zahar, grasime vegetala nehoidrogenata (palmier), zer praf (lactoza), pudra de cacao cu continut redus de grasime, lapte praf integral, rom 0,5%, aroma de rom, emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina)]. Substanta uscata de cacao 33% minimum in ciocolata cu lapte. Poate contine urme de arahide.”


Toate actualitatile