English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ciocolata Auchan: Editie limitata

12/10/2011 15:52

Lansarea unor produse in "editie limitata" a devenit o parte a strategiei unor producatori. Reteta unei astfel de actiuni e sigura. Pe o perioada (adevarat limitata) de timp apar volume suplimentare, spatiu de raft extins, imagine imbunatatita in magazine. Creste gradul de ocupare a capacitatilor de productie, se imbunatatesc coeficientii de transport. Si nu in ultimul rand o editie limitata poate fi un balon de oxigen pentru cota de piata a producatorului respectiv.

Companii internationale precum Tuborg, Pepsi, Kraft sau Tnuva lanseaza frecvent astfel de actiuni. Iar produse precum Tuborg Christmas Brew, Pepsi Blue sau editiile limitate de la Milka sau Tnuva, sunt apreciate si asteptate cu placere de consumatori.

In categoria ciocolata am intalnit o actiune similara in vara aceasta, lansata de cei de la Supreme Chocolat cu patru noi articole sub brand Primola.

Pentru piata romaneasca, lansarea unor produse brand privat, in editie limitata este insa ceva nou, iar actiunea celor de la Auchan o surpriza placuta.

Concret vorbim de doua noi produse, ambele fabricate in Franta:

  • Auchan - Ciocolata de lapte cu cocos si lamiie verde 100g
  • Auchan - Ciocolata neagra cu aroma de violete 100g

Pe eticheta frontala produselor este inscritptionat vizibil "serie limitata".

Chiar daca nu au fost special create pentru piata din Romania ci preluate de la Auchan Franta, actiunea repetam, este o premiera si ar fi interesant de urmarit daca si alti retaileri vor demara actiuni similare pe brandurile proprii. 

 Toate actualitatile