English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Cine este Sergiu Arama, omul care a reusit sa trezeasca interesul Lidl Romania?

30/05/2018 10:54

Cu o punctualitate germana, Sergiu Arama este prezent in fiecare zi de luni pe pagina de Facebook a Kaufland Romania. Are, n-are treaba, omul nostru nu-si poate incepe activitatea cotidiana fara sa nu le ureze de bine celor de la Kaufland. Mesajele lui simple, puncteaza direct esenta. Atat si nimic mai mult. Nu feedback-uri la produse sau program de activitate, nu fotografii cu parti negative din magazine.

Este Sergiu Arama un personaj fictiv, nascut din creativitatea celor ce gestioneaza pagina de Facebook a Kaufland Romania sau omul exista cu adevarat? Si nu credem ca suntem singurii interesati de acest detaliu...

In asteptarea raspunsului, atentia ne-a fost atrasa de recentul concurs organizat de Lidl Romania pe pagina sa de Facebook. Ei bine, locul 2, „pentru cele mai multe interactiuni pe pagina Lidl Romania” a fost castigat de... Sergiu Arama. Vorbim oare de acelasi Sergiu Arama, fan declarat Kaufland sau...? Anuntul Lidl Romania a starnit asa cum era de asteptat numeroase comentarii si a atras o sumedenie de like-uri. Mai putin, atentie! pe cel al castigatorului declarat. Cu alte cuvinte, Sergiu Arama, cel premiat de Lidl „pentru cele mai multe interactiuni” pe pagina sa de Facebook, nici macar nu s-a sinchisit sa le multumeasca germanilor pentru premiu. Sau poate ca omul nici nu intra pe respectiva pagina. Dar cum poti oare castiga un premiu la un concurs Lidl, fara sa participi...?

 

 

 


Toate actualitatile