English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ce se mai poate vinde la un automat?

14/06/2013 12:56

Automatele cu diferite produse au devenit incet parte din viata noastra zilnica. Le intalnim aproape peste tot, in gari, aeroporturi, statii de metrou sau locuri publice. Cafeaua si bauturile racoritoare, dulciurile sau snacksurile sunt deja articole banale. O pata de culoare au reprezentat-o primele automate cu carti, plasate strategic in cateva dintre statiile metroului bucurestean. Rapid insa si ele s-au integrat in cotidian.

O inovatie recenta, readuce in prim plan automatul ca posibila sursa de crestere a distributiei numerice. In definitiv vorbim de un punct de vanzare, de sine statator, ce opereaza cu costuri minime, in regim non stop. Aur curat pentru orice producator.

Initiativa actuala apartine celor de la Avicola Lumina care incearca astfel sa sparga piata cu un automat, asezat la propriu, intr-o piata agroalimentara. Ciudata oferta, limitata la un singur produs, propune consumatorului un carton cu ...10 oua. Si nu orice fel de oua, ci oua proaspete de la ...gaini fericite. Un argument forte la care se adauga un pret imbatabil: doar 3.50 lei pentru o caserola cu 10 oua.
 
 
Va dorim un weekend excelent!     
 
 

Toate actualitatile