English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ce sanctiune poate primi un hypermarket pentru comercializarea unor fructe „usor batute de soarta”?

26/05/2017 09:43

Circ mediatic in aceasta saptamana la Auchan Vivo. Trei inspectori de la CJPC Constanta, insotiti de o armata de reporteri, au dat navala in hypermarket incercand sa gaseasca deficiente. Adevarata mana cereasca pentru publicatiile tabloide, controlul a gasit la comercializare in raionul de fructe-legume si cateva portocale care, desi trebuiau „sa arate bine” erau totusi „usor batute de soarta”. Ce inseamna „usor batute de soarta”? Ei bine, „batute de soarta înseamna cu urme de mucegai, paraziti, urme negre, tot ceea ce face un produs sa arate ca nu e de calitatea I”.

Dar cum putem identifica un produs de calitatea I? Nimic mai simplu. „Cel de calitatea I trebuie sa arate ca în poze, reviste, reclame”. Mai clar nici ca se poate.

In final, abaterea a fost sanctionata de inspectorii CJPC Constanta, hypermarketul Auchan Vivo Constanta fiind amendat cu ...500 lei (cinci sute lei).  

Concluzie? Daca vreti asadar sa cumparati doar fructe de calitatea I, nu plecati la piata sau la magazin fara poze sau reviste. Si urmariti cu atentie reclamele!

 

Nota brandprivat.ro – In aceeasi zi, aceeasi echipa CJPC Constanta a efectuat un control si la raionul de fructe-legume din Carrefour Constanta. Sanctiunea aplicata a fost de 5000 lei (cinci mii lei) semn ca aici nu au mai fost gasite doar fructe „usor batute de soarta”.

 

 

*Declaratiile au fost facute de Horia Constantinescu, directorul CJPC Constanta.

 

 


Toate actualitatile