English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ce inseamna URGENT in procedura de retragere din piata a unui produs contaminat cu salmonella

09/03/2020 13:12

Teoretic, in cazul detectarii bacteriei Salmonella, produsul incriminat trebuie retras imediat din piata. Adica URGENT. Intr-o Romanie care nu mai da doi bani pe viata cetateanului, realitatea nu are nici cea mai mica legatura cu teoria. Precum in cazul de fata.

Potrivit unei adrese expediate in cursul acestei zile de compania Sano Vita, la trei dintre produsele sale a fost detectata bacteria Salmonella. Descoperirea nu a fost facuta astazi ci in urma cu trei zile. Adica vineri, 6 martie. Cum weekendul batea la usa, nimeni din conducerea Sano Vita nu a considerat necesar sa demareze procedura de alerta si retragere din piata a produselor incriminate. In definitiv ce mai inseamna trei zile intr-o tara pentru care proprii ei cetateni par sa nu mai conteze. Este inutil sa precizam ca pana la aceasta ora Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, institutie de stat platita din banul public special ca sa vegheze la respectarea standardelor alimentare, nu a reactionat. Pe site-ul respectivei institutii domneste o liniste suspecta. Putem fi oare linistiti in aceste conditii?

 

Nota brandprivat.ro - Alerta de retragere lansata de compania Sano Vita demonstreaza grave carente in gestionarea loturilor de produse. Practic, daca ar fi sa ne raportam la precedenta retragere de produs declansata anul acesta de Lidl Romania, compania Sano Vita nu are un control asupra circulatiei produselor sale.

 

 

 


Toate actualitatile