English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Carti si rechizite certificate FSC in magazinele Lidl

29/05/2012 13:05

Certificarea FSC se regaseste in aceasta saptamana, in premiera, in magazinele Lidl, pe o serie de produse de papetarie, lansate de retailer intr-o promotie speciala dedicata zilei de 1 iunie. In sortimentatia cu care Lidl se adreseaza copiilor se afla diferite titluri de carti, cu jocuri distractive sau de colorat, alaturi de seturi de creioane colorate. In cazul acestor articole, materia prima folosita la fabricarea lor, respectiv cartonul in cazul cartilor si lemnul pentru creioanele de colorat, provine din surse certificate FSC.

Cu alte cuvinte, eticheta FSC aplicata pe aceste produse, asigura consumatorii ca produsele cumparate au fost obtinute in unitati care gestioneaza exploatarea responsabila a padurilor, in respect fata de valorile sociale, economice si de mediu specific dezvoltarii durabile.

Datand din 1993, certificarea FSC, provine de la Forest Stewardship Council, un ONG international, care elaboreaza standarde si acorda certificate privind exploatarea responsabila a padurilor.

Includerea certificarii FSC pe o gama de produse destinate copiilor confirma rolul educational pe care retailul il poate avea asupra consumatorilor, indiferent de varsta.

 

Despre certificarea FSC va recomandam sa cititi si:

Eticheta Forest Stewardship Council (FSC) - 17.11.2011

Ambalaje alimentare cu sigla FSC - 27.03.2012

Produse cu o mare valoare adaugata in Saptamana Germana Lidl - 12.04.2012

Saptamana Mexicana Lidl aduce noi produse in ambalaje FSC - 04.05.2012

Suc de portocale, un nou produs Lidl in ambalaj FSC - 15.05.2012

 

 

 

 


Toate actualitatile