English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Carrefour semneaza un pact cu Diavolii

11/11/2013 15:39

Uniți prin vitalitatea lor și de sentimentul puternic de angajament, Carrefour a semnat un acord de parteneriat oficial cu Diavolii Rosii (Diables Rouges) și Uniunea Belgiana de Foltbal pentru Cupa Mondială 2014. Carrefour Belgia este acum singurul sponsor majoritar al echipei nationale, provenit din sectorul de mass merchandising.

 

Bazandu-se pe lunga sa istorie de sponsorizarea evenimentelor sportive, compania Carrefour este mandra sa anunte semnarea unui parteneriat oficial cu Uniunea Belgiana de Fotbal (URBSFA). Carrefour este acum sponsorul principal al organizatiei È™i singurul retailer de produse alimentare È™i non-alimentare care intra într-un astfel de acord cu URBSFA un jucător cheie în Belgia de mai mulÈ›i ani; Carrefour imparte cu Diavolii Rosii iubirea de È›ară, vitalitatea È™i atitudinea pozitiva. Ei sunt, de asemenea, uniÈ›i de un puternic sentiment de angajament È™i un spirit competitiv în domeniu.

Despre acest parteneriat, François - Melchior de Polignac, directorul executiv al Carrefour Belgia a declarat: "Valorile noastre de acÈ›iune pozitivă, angajament si compasiune sunt împărtășite în totalitate de către Uniunea Belgiana de Fotbal. Acest parteneriat capata un sens nou pentru noi". El a adăugat: "Am decis să punem rădăcinile noastre locale puternice si profilul internaÈ›ional unic în serviciul comunității fotbal. Un jucător cheie pe piaÈ›a belgiană, vom beneficia de asemenea, de o reputaÈ›ie excelentă È™i o prezență puternică în străinătate, în special în Brazilia. Cu siguranta acest parteneriat nu a fost o coincidenta!"

 

Pentru toate scopurile practice, Carrefour Belgia a intrat de fapt în două parteneriate, începând cu un parteneriat one-off pentru Cupa Mondială 2014. Acest lucru va permite clientilor Carrefour sa beneficieze de oportunități unice È™i evenimente exclusive È™i, din martie 2014, oferta Diables fani cea mai largă selecÈ›ie disponibilă a produselor echipei naÈ›ionale, va fi vânduta exclusiv prin magazinele Carrefour.

Pentru a sprijini sportul în Belgia, pe termen lung, Carrefour a decis, de asemenea, sa devina un partener activ si structural È™i a altor activități ale Uniunii Belgiene. Acestea vor include acÈ›iuni specifice în sprijinul echipei NaÈ›ionale al Femeilor È™i Cupa Cofidis (Cupa Belgiei). Practic, circa 2.000 de cluburi de fotbal locale vor beneficia de asemenea de sprijinul Carrefour .

 

Cu 720 de magazine la nivel national, Carrefour Belgia este parte din viața de zi cu zi a tuturor fotbaliștilor și a familiilor lor. Pe tot parcursul anului sportiv, retailerul va organiza, prin urmare, concursuri in special pentru suporterii de fotbal, cu o mulțime de premii exclusive puse la bataie, legate de Diavolii Rosii și Uniunea Belgiana de Fotbal.

În cele din urmă, Carrefour va pune bazele unui parteneriat pe termen lung prin sprijinirea echipei nationale spre victorie si - eventual - în înfrângerea în timpul rundelor de calificare pentru Campionatul European de Fotbal din FranÈ›a în 2016 È™i Cupa Mondială din Rusia, în 2018 .

 

Prin acÈ›iunile sale, Carrefour speră să construiască sprijinul belgienilor pentru echipele  naÈ›ionale È™i pentru a stimula creÈ™terea pe termen lung a sportului, în Belgia. 


Toate actualitatile