English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Carrefour se pregateste sa inchida al treilea hypermarket

20/12/2017 21:37

Mall Vitantis este in aceste zile poate ultimul loc din capitala unde sa-ti faci cumparaturile pentru Sarbatori. Galeria comerciala este aproape pustie. Putinele magazine ramase afiseaza oferte peste oferte, anuntand lichidari de stoc. Spatiile de la etaj s-au inchis de mult anticipand parca decaderea centrului comercial. O atmosfera trista, ce nu are nici cea mai mica legatura cu spiritul Craciunului domneste peste tot.

In hypermarket, angajati cu fete triste susotesc in grupuri, facandu-si de lucru printre rafturile din ce in ce mai goale. Toti stiu cu certitudine ca in urmatoarele trei saptamani hypermarketul Carrefour isi va inchide portile, ultima zi de vanzare urmand sa fie duminica, 14 ianuarie 2018. Si cum hyperul a fost principala ancora a centrului comercial, iesirea francezilor va pune lacat pe intreaga zona.

In ciuda iminentei inchideri, reducerile soc intarzie sa apara. Carrefour profita din plin de aceste zile, mentinand in continuare preturile standard. Nu este insa exclus ca lichidarile de stoc sa fie anuntate in primele zile din ianuarie. In acelasi timp insa este posibil sa asistam la o reeditare a modelului Real, aplicat cu succes la Constanta si Suceava. Acolo, inaintea iesirii din spatiu, marfurile valoroase au fost transferate catre cele doua magazine ramase (Arad si Oradea), reducerile fiind aplicate practic doar pe articolele sezoniere sau pe putinele produse alimentare ramase in stoc.

 

Pentru Carrefour, Vitantis este al treilea hypermarket din Romania ce va fi inchis si primul din capitala. Celelalte doua hypermarketuri inchise au fost la Braila (Carrefour Armonia inchis in august 2009) si Arad (Carrefour Armonia inchis in 30 august 2012).

 

Va recomandam sa cititi si:

Carrefour, numaratoarea inversa - 11/07/2012

 

 

 


Toate actualitatile