English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Carrefour angajeaza pentru Satu Mare

28/08/2018 08:33

Carrefour a demarat procedurile de recrutare pentru echipa hypermarketului Vivo Satu Mare a carui deschidere este programata pentru prima decada a lunii decembrie. Sunt scoase la bataie aproximativ 300 de posturi dintre cele mai diverse, de la lucrator comercial sau casier, pana la bucatar, patiser, pizzer, macelar sau preparator peste.

Investitie de peste 40 milioane euro, viitorul mall Nepi va avea o suprafata inchiriabila de peste 29.000m², dispusa pe doua niveluri. Sunt anuntate deja peste 90 de branduri, multe in premiera pentru Satu Mare. La aceasta se adauga si cei peste 10.870m² suprafata comerciala alocati hypermarketului Carrefour. Francezii isi pregatesc asadar o intrare in forta, cu un format de magazin pentru care au alocat o suprafata comerciala mult peste cea a magazinele rivalilor Auchan sau Kaufland.

Pozitia de ancora comerciala a unui mall, plus cele doua magazine deja functionale (un Market rezultat din rebrandingul fostului supermarket Billa si un magazin Express, in franciza Buongiorno) sunt elemente care vor recontura harta retailului local, afectand iremediabil cotele de piata ale tuturor jucatorilor prezenti.

 

 


Toate actualitatile