English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Carrefour adauga noi articole brandului Carrefour Selection

03/10/2011 09:03

Carrefour a lansat prin brandul sau premium Carrefour Selection o provocare producatorilor romani: produse cu specific local, la cele mai inalte standarde de calitate.

Intentia retailerului de a avea o gama cu citeva zeci de articole, produse exclusiv in Romania deschide numeroase oportunitati. Iata asadar un retailer care prin strategia sa abordeaza si propune producatorilor romani un nivel superior de calitate.

Ce se ascunde insa in spatele acestei provocari? De departe un riguros caiet de sarcini plus un pachet de criterii si standarde pe care producatorii selectionati trebuie sa le indeplineasca. Criterii atat de stricte incat greselile nu sunt admise.

Pentru ca in fata consumatorului, Carrefour - singurul al carui nume apare pe ambalaj - garanteaza pentru calitatea produselor si brandului. Mai mult, retailerul adreseaza un indemn consumatorilor: "Daca in ciuda grijii noastre pentru calitatea produsului, nu sunteti pe deplin satisfacut de calitatea produsului, Carrefour va returneaza banii". Un indem tiparit pe eticheta fiecarui produs. Un certificat in alb care il obliga atat pe retailer cat si pe producator. "La noblesse oblige..."

Dezvoltarea unor astfel de produse din generatia a III-a a brandurilor private pune bazele unor adevarate parteneriate intre retailer si producator. Parteneriate in care schimbul de informatii dar si feed back-ul retailerului primit de la consumatori sunt elemente esentiale. E poate un model de business care, depasind cadrul strict al unei negocieri se apropie cel mai mult de celebrul model win-win.

Ce aduce insa nou Carrefour pe rafturile sale? Dupa Salamul de Sibiu si Carnatii Chorizo, doua noi produse tot din categoria mezelurilor crud uscate: Babic si Ghiudem.

Ambalaje distincte, culori vii, plus o prezentare a produsului pentru eventualii cumparatori nedecisi: "Aerul de munte, mireasma padurii de conifere, aroma fumului de lemn de esenta tare...acestea sunt citeva din secretele retetelor traditionale ale produselor crud uscate ce dainuiesc de un secol. Si pentru ca meriti, iti oferim un cadou permanent, calitatea garantata a produsului original: Babic". Asa-i ca vi s-a facut pofta?

 

 


Toate actualitatile