English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Care este diferenta dintre PREMIUM si DELICATESE pentru prunele uscate sub brandul Orlando?

16/09/2020 19:02

Avem in fata doua pungi cu prune uscate, origine Republica Moldova. Ambalarea a fost facuta in Romania sub brandul Orlando, brand al firmei Orlando Import Export 2001 SRL.

O punga contine „prune premium” in timp ce in a doua exista „prune delicatese”. Gramajele sunt diferite dar acest detaliu conteaza mai putin. Cert este ca in ambele pungi sunt prune din acelasi lot: L04062010 si cu acelasi termen de valabilitate.

Cu alte cuvinte, continutul este identic. Cum „delicatese” si „premium” sunt doua cuvinte diferite a caror prezenta pe ambalajul frontal al unui produs poate influenta decizia cumparatorului, adresam o intrebare managerilor firmei Orlando: care este diferenta dintre „prune premium” si „prune delicatese” daca in pungi sunt prune provenite nu doar din aceeasi sursa ci si din acelasi lot?

La intrebarea noastra pot raspunde si buyerii de categorie care au listat cele doua articole.

 

Oricat am incerca, nu putem incadra cazul de fata sub jurisdictia legii standardului dublu. Si asta deoarece legea, in ciuda completarilor aduse de conducerea ANPC inaintea votului din Parlament nu sanctioneaza abaterile producatorilor romani ci doar abaterile multinationalelor care atenteaza la viata si sanatatea romanilor.

 

 


Toate actualitatile