English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Cand respectul fata de consumatorul roman este egal cu ZERO. Carrefour, Cora si Delhaize intr-o strategie duplicitara

17/04/2017 17:57

Potrivit presei belgiene, astazi, in lunea Pastelui, marea majoritate a magazinelor sunt inchise (aici). Pentru cei care mai au mici cumparaturi de facut, exista insa si unitati functionale, multe detinute de comercianti independenti sau preluate in franciza. Lanturile internationale prezente pe piata belgiana nu fac exceptie de la regula. Carrefour Belgia a publicat pe site-ul propriu o lista cu magazinele sale deschise in cursul acestei zile. In tara sa de origine, Delhaize a ales sa respecte sarbatoarea Pastelui, marea majoritate a retelei fiind inchisa si astazi. Aceeasi situatie este si la Cora Belgia, hypermarketurile si supermarketurile fiind inchise. Este insa posibil ca unele magazine care au program scurt de duminica sa fie astazi deschise.

Daca in Belgia lanturile de retail au preferat sa inchida in lunea Pastelui, respectandu-si astfel consumatorii, in Romania lucrurile sunt mult mai simple: toate unitatile detinute de Carrefour, Cora si Mega Image sunt astazi deschise! Mai are rost sa vorbim despre respect fata de traditii si mai ales fata de consumatori?

 

 

Nota brandprivat.ro – Suntem curiosi daca acelasi program a fost aplicat si pentru angajatii din centralele Carrefour Romania, Cora Romania si Mega Image.

 

 


Toate actualitatile