English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Comunicat de presa: CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA RIO BUCOVINA S.R.L DE CATRE TYMBARK - MWS SP. Z O.O. SP. K.

29/03/2016 14:25

Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica prin care Tymbark - MWS Sp. Z o.o. Sp. K. preia Rio Bucovina S.R.L.

Tymbark - MWS Sp. Z o.o. Sp. K. face parte din grupul Maspex si are ca principala activitate productia si comercializarea de bauturi necarbonatate.

Rio Bucovina isi desfasoara activitatea pe piata productiei si comercializarii de apa imbuteliata si bauturi racoritoare carbonatate.

Autoritatea de concurenta a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice. Ca urmare a analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante.


Toate actualitatile