English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Branza Crémeux de Normandie. Un produs Deluxe NUMAI pentru cunoscatori

16/11/2020 07:32

Branza Crémeux, produsa pentru Lidl sub brandul Deluxe tocmai in indepartata Normandie, poate fi cumparata incepand din aceasta dimineata din magazinele Lidl din Romania dar si din Polonia, produsul fiind listat simultan in ambele retele. Ca sa dam crezare descrierii oferite de Lidl* ne aflam in fata unui produs destinat in special celor care stiu sa aprecize cu adevarat o branza de calitate. Ori aici, la acest capitol, se stie, nu ne intrece nimeni. Cu atat mai mult polonezii. Dovada si pretul de vanzare, personalizat functie de snobismul... pardon, puterea de cumparare din fiecare tara.

La curs BNR, zlotul polonez valoreaza astazi 1,08 lei. Daca luam in calcul si rata TVA-ului (23% in Polonia vs. 9% in Romania), diferenta de pret este de peste 60%. Cu alte cuvinte, in cazul branzei Crémeux de Normandie, pretul calculat de Lidl pentru Romania este cu peste 60% mai mult decat cel calculat pentru piata poloneza.  

 

 

Nota brandprivat.ro*Acest tip de branza din lapte de vaca, cu o crusta alba caracteristica, provine din regiunea Pays d’Auge din Normandia. Gustul sau bland este bine pus in valoare de consistenta cremoasa, facand-o perfecta ca branza de masa sau de desert.

 

 


Toate actualitatile