English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Brandul Bun de tot din Afumati devenit sursa de inspiratie pentru Mega Image

30/10/2020 07:32

Aflat cel mai probabil in criza de inspiratie si presat de timp sa gaseasca un nume pentru un brand propriu pe segmentul carnii de pasare, cineva cu putere de decizie din Mega Image si-a adus aminte ca, undeva, pe marginea drumului national ce iese din Bucuresti prin Voluntari si Afumati a vazut un fast-food. Unde, intr-o scurta pauza, chiar a si mancat. Bine si pe saturate. Si cum micutul fast-food avea o firma sugestiva, brandul a ramas in memoria respectivului. Iar de aici si pana la lansarea linei Bun de tot sub umbrela Mega Image nu a mai fost decat un pas.

 

 

Trecand peste coincidenta de nume, nu?, asemanarea dintre cele doua branduri merge in detaliu. Si asta desi inregistrarea lor la O.S.I.M. s-a facut la cinci ani distanta, evident, ultimul fiind brandul Mega Image, in iunie 2019. Desigur, micutul fast-food din Afumati nu are forta Mega Image si probabil nici cohorte de avocati care sa lupte pentru apararea proprietatii intelectuale.

Incercand sa ne imaginam cum ar fi reactionat Mega Image daca cineva, prin absurd, nu? i-ar fi preluat unul dintre branduri, ne-am adus aminte de indrazneala unui mic comerciant bucurestean. In inconstienta lui, omul si-a imaginat ca o biata pantera pusa pe firma magazinului sau poate concura leul belgiano-olandez. Ei bine, este inutil sa va mai spunem ca in secunda doi, omul s-a si vazut cu avocatii la usa. Iar pantera a fugit speriata in jungla urbana.

 

Nota brandprivat.ro – Cand vreti sa mancati ceva bun de tot si aveti drum spre Voluntari sau Afumati, faceti abstratie de branduri private si treceti pragul la Bun de tot. Merita!

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Leul Mega Image calcat pe coada de o (biata) pantera locala - 16/01/2016 

 

 


Toate actualitatile