English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Braga, ca indicator al starii de sanatate a populatiei

24/08/2012 12:15

Piata romaneasca contine si produse alimentare care pe langa proprietatile lor nutritive au si efecte auxiliare asupra organismului si corpului uman. Sau cel putin asa pretind reclamele promovate de producatorii respectivelor produse. Pana la proba contrarie nu putem decat sa le dam crezare si sa asteptam ca dupa consumul produselor sa apara si efectele benefice in combaterea imbatranirii, luminozitatii fetei ba chiar si in combaterea celulitei.

Recent am descoperit un produs aparte, o bautura racoritoare care, ca un adevart barometru reflecta starea de sanatate a natiunii romane. Adusa de comunisti la rand de arta, braga putea fi considerata pe vremea acestora o bautura nationala, un antidot impotriva tuturor bolilor. Pentru cei care nu stiu ce este braga redam mai jos o scurta descriere a produsului, asa cum apare ea pe pagina Wikipedia:

"Braga este tulbure, mucilaginoasă, cu substanÈ›e coloidale în suspensie, datorită conÈ›inutului mare de extract cu substanÈ›e hrănitoare, cu cantități foarte mici de alcool È™i de produse de fermentaÈ›ie acidă. Dacă este preparată corect, în condiÈ›ii bune È™i depozitată corespunzător, braga poate fi considerata ca o băutură igienică".

Nimic mai simplu. Pentru a avea la final o bautura igienica, trebuie doar sa o preparam corect si sa o depozitam corespunzator. Greu de spus de ce in conditiile actuale romanii s-au reprofilat pe medicamente in loc sa consume in continuare, cu stoicism aceasta bautura.

 

Va dorim un weekend excelent!

 

 


Toate actualitatile