English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Bluedino Branza de burduf

20/06/2013 20:12

La momentul lansarii, branza de burduf dezvoltata de Lidl sub brandul privat Bluedino, aducea o serie de inovatii in special pe partea ambalarii. Clasicul burduf reprezenta o adevarata provocare pentru toti cei ce se ocupau de mercantizarea raioanelor de lactate, fiind cel mai adesea expus in ladite sau pe politele inferioare ale vitrinelor frigorifice. Solutia gasita de Lidl rezolva problema, asigurand in acelasi timp mult dorita stabilitate a produsului si implicit pozitionarea lui pe politele superioare. Practic Lidl a ambalat branza de burduf intr-o cutie de carton, cu maner pentru prindere si transport, dar si cu ferestre laterale pentru aerisire si vizualizarea produsului. Ulterior, cu ocazia Sarbatorilor Pascale din 2012, Lidl ne-a rezervat o alta surpriza, venind cu un ambalaj personalizat, in ton cu atmosfera sarbatorilor.

In ciuda suportului oferit, produsul nu a rezistat in timp, fiind inlocuit cu o ambalare in membrana, aparent mult usor de manevrat si cu un gramaj inferior.

 

Nota brandprivat.ro - La aniversarea a doi ani de prezenta pe Facebook, Lidl organizeaza un inedit concurs de fotografii al carui mesaj este urmatorul:

„Petrece alaturi de noi!

Surprinde-ne cu o fotografie cat mai inedita cu tema „Eu si Lidl"

La o astfel de invitatie nu puteam ramane nepasatori asa ca am decis sa trimitem fotografia alaturata (aici). Alegerea noastra s-a bazat pe urmatorul motiv: un produs traditional romanesc apreciat de consumatori (branza de burduf), sub un brand privat international (Bluedino), intr-un ambalaj ce ascunde inovatiile prezentate mai sus. Un produs care a intrat in istorie, facand istorie in cei aproape doi ani de prezenta pe rafturile Lidl.

 

Va recomandam sa cititi si:

Inovatie in ambalajul unui produs traditional - 09.04.2012

Ambalaje speciale pentru Sarbatorile de Paste - 23.04.2012

 


Toate actualitatile