English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Berea nepasteurizata castiga teren

09/05/2017 20:42

Asa cum era de asteptat, lansarea primei beri nepasteurizate sub brandul Timisoareana nu a trecut neobservata, evenimentul generand replici in piata. Prima a venit chiar din partea companiei producatoare. De data aceasta insa Ursus Breweries devine distribuitor, relansand berea Azuga. Varianta Azuga nepasteurizata este o bere artizanala, realizata in stilul Märzen, produsa cu ingrediente naturale de calitate, in Germania, la o berarie artizanala cu peste 150 de ani de traditie in domeniu.

 

Potrivit informatiilor de pe ambalaj, berea Azuga nepasteurizata se recomanda a fi servita alaturi de carne de pasare prajita, friptura la cuptor sau peste la gratar. O noutate in materie de comunicare, producatorul distantandu-se clar de traditionalii mici romanesti si de gratarul la iarba verde. Azuga nepasteurizata vizeaza asadar un nou tip de consumator, fapt confirmat si prin pretul de raft.

 

La lansare, compania distribuitoare a mizat pe forta Carrefour, intrand inca din start cu o prima promotie. Prezenta in piata a fost consolidata ulterior prin listarea in retelele Metro si Mega Image.  

 

Va recomandam sa cititi si:

Cazino, o bere artizanala de la mal de mare - 19/04/2017

 


Toate actualitatile