English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Berea de abatie Tre Fontane ajunge in Romania

11/07/2017 21:37

Tre Fontane, ultima bere certificata la nivel mondial de International Trappist Association (I.T.A.) ca o bere Trappist autentica, poate fi regasita in retailul modern fiind listata de Auchan in cadrul celei de-a VIII-a editii a Targului de bere.

Potrivit standardelor, berea Trappist este fabricata in manastiri, fie de calugari, fie sub supravegherea acestora. Fabrica de bere trebuie sa aiba o importanta secundara in cadrul manastirii si trebuie sa asiste practicile de afaceri proprii unui mod de viata monahic.

Foto: Wikipedia

La nivel mondial exista 11  manastiri care produc bere Trappist autentica: sase in Belgia, doua in Olanda si cate una in Austria, Italia si Statele Unite.

Cea mai recenta fabrica de bere de manastire, Abbey Tre Fontane, este situata in Roma, in cadrul manastirii Tre Fontane, lacas religios de cult afiliat in 1625 Ordinului Cistercian. Tre Fontane este o bere blonda unica, nascuta dintr-o reteta antica, aromatizata cu frunze de eucalipt. Potrivit cifrelor comunicate de International Trappist Association, productia anuala a abatiei Tre Fontane este de doar 2000hl, ceea ce explica pretul ridicat al produsului.

 

 

 

 

 


Toate actualitatile